IZL 2020 2021 cover2

 
 
Dragi trkači, 17. sezona Istarske zimske lige u trčanju je pred nama! Nakon prošlogodišnje "virtualne" lige vraćamo se u nešto što bi mogli nazvati "kako tako" normalnim razdobljem ili se bar nadamo da će biti tako. Ove godine imamo novosti u ligi. MK Uljanik je izašao iz organizacije kola u Puli (ovim im putem zahvaljujemo na velikom doprinosu koji su dali njenom razvoju) a umjesto njih organizaciju su preuzeli DSR Run&Fun kojima ovom prilikom želimo puno uspjeha, kako u organizaciji kola u Puli, tako i u ostalim projektima koji su pred njima.
Od organizacije kola u Novigradu odustao je Olimpik iz Umaga (hvala im na svim kolima koje su organizirali) tako da ćemo ove godine trčati kao i lani 7 kola od čega će se bodovati 6.
 
Kako smo trenutno u iščekivanju mjera od strane Stožera CZ Istarske županije, objavit ćemo ih čim ih zaprimimo. Za kolo u Sečovlju mjere će biti propisane od Slovenskog stožera.
 
 
DATUMI POJEDINIH KOLA:
 
1. kolo - 7. XI. 2021. - Medulin
2. kolo - 21. XI. 2021. - Sv.Petar u Šumi
3. kolo - 5. XII. 2021. - Pazin
4. kolo - 19. XII.2021. - Sečovlje
5. kolo - 09. I. 2022. - Pula
6. kolo - 23. I. 2022. - Rabac
7. kolo - 27. II. 2022. - Poreč
 
            
Prošle smo godine u "virtualnoj" ligi prvi put krenuli bez hendikep sustava odnosno sa bodovanjem po kategorijama.
Sukladno tome bodovat će se 5 kategorija: juniori (do 18 g.), seniori (18+), veterani 1 (40+), veterani 2 (50+), veterani 3 (60+). Na kraju lige prvo troje muškaraca i žena nagradit će se medaljama. Također, prvo troje najboljih muškaraca i žena u apsolutnom poretku nagradit će se medaljama i sponzorskim nagradama. Uz to idu i tradicionalne prigodne nagrade za najstarijeg natjecatelja i slično.
 
Startnina lige iznosit će za ovu godinu 120,00 kn (za plaćanja izvan Hrvatske 23 eura) za 7 kola, odnosno 50,00 kn za pojedino kolo te će svi koji uplate iznos od 120,00 kn do predzadnjeg kola dobiti majicu lige bez obzira na broj istrčanih kola, a majice utrke (za one koji uplate startninu od 120,00 kn) bit će podijeljene na zadnjem kolu lige.
S obzirom da je ovo još uvijek specifično vrijeme i nitko ne zna što donosi zima (iako sve upućuje na to da neće biti lockdowna), te ukoliko se uslijed više sile i zabrane dogodi da ne budemo u mogućnosti održati sva kola tada ćemo ligu zaključiti sa "virtualnim" kolima po uzoru na prošlu godinu. U slučaju da se ne održi niti jedno klasično kolo svim natjecateljima koji ne žele sudjelovati na virtualnoj ligi refundirat ćemo startnine. Ukoliko se održi samo jedno kolo imaju pravo na refundaciju 50% iznosa startnine. Ukoliko se održe dva ili više kola startnina se ne refundira. Pobjednici lige bit će proglašeni a natjecatelji koji su uplatili startninu od 120,00 kn moći će računati na majice.
 
 
 
 
UPLATITI NA:
SPORTSKO DRUŠTVO "TRICKERI"
JURJA DOBRILE 6
52000 Pazin
 
IBAN: HR5223800061147004537
 
U opisu plaćanja obavezno unijeti: ime i prezime natjecatelja + IZL
Uplatu možete izvršiti i za više osoba odjedanput s time da navedete imena i prezimena za koga je izvršena uplata.
 
Naš dugogodišnji partner Vina Matošević će na svakom kolu najbržeg muškog i ženskog natjecatelja nagraditi bocom vina.
 
Molimo sve individualce koji žele sudjelovati u više kola da startninu uplate do utorka 02.11.2021., prije 1. kola na žiro račun SD Trickera ili kasnije prije svakog kola (uvijek do utorka), ovisno o tome kada se natjecatelj želi uključiti u ligu, te nam obavezno pošalju potvrdu plaćanja (do srijede uoči svakog kola). Svi koji su uplatili nakon srijede uplata će biti važeća za slijedeće kolo. Uplate za pojedino kolo plaćaju se isključivo na samom kolu, a to znači da online prijave nisu važeće. Jednokratni startni brojevi NE PLAĆAJU se putem žiro računa već na samom kolu.
 
Osobe rođene nakon 2009. godine ne mogu sudjelovati na glavnoj utrci.
 
 
KLUBOVI, UDRUGE i INDIVIDUALCI 
 
Kao i svake godine imat ćemo pred-prijave i uplate za klubove, udruge, grupe i za individualce kako bi se izbjegle gužve na 1. kolu.
Svaki klub, grupa ili udruga mora dostaviti listu sa svim potrebnim podacima natjecatelja na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Podsjećamo da su imena vezana za startni broj stoga nije moguće isti prenijeti na drugu osobu, a liste se moraju dostaviti najkasnije do 30.10.2021. te će grupe biti zasebno pripremljene te date na samom kolu.
   
O svim potrebnim detaljima i pojedinim kolima bit ćete pravovremeno obaviješteni ovdje i na FB profilu Istarske zimske lige.
 
 
Hvala svima, vidimo se uskoro!
 
Organizator lige: SD Trickeri
 

 

 matosevic logo vektori
 Logo telop
   Glas Istre   VITALIS voda LOGO 1260